OM
PROJEKTET

Projektperiode:

2010 - 2024

Bygherre:

Cowi A/S

Omfang:

121.000

Adresse:

Ikke angivet

Område:

Favrholm / Nordsjælland

Ydelser:

Ikke angivet

”Borgerne i Nordsjælland får et helt nyt hospital tænkt og bygget fra bunden. Hospitalet bygger på helende arkitektur og er formet som en firkløver for at skabe skabe kortest mulige gåafstande til centrale funktioner og udsigt til naturen.

Hospitalet kommer til at ligge på en naturgrund i den kommende bydel Favrholm i Hillerød og forventes indflytningsklart i 2024. Hospitalet bygges med en fælles akutmodtagelse og ca. 570 énsengsstuer. Funktionel arkitektur og organisering af hospitalets funktioner skal tilbyde patienter, pårørende og medarbejdere rammer, som understøtter best practise inden for såvel behandling som uddannelse og forskning.

Arkitekturen holdes i en menneskelig skala, så hospitalet virker venligt og imødekommende, og tilpasses det smukke landskab. På sit højeste sted er hospitalet fire etager højt. Designet er fleksibelt og kan tilpasses udviklingen. Samlet set bliver byggeriet på ca. 121.000 m2.”

IN-SITU Consult har udført fotoregistrering samt støj og vibrationsmålinger. Udover dette har vi også udført PIT og PDA målinger.

BILLEDER FRA PROJEKTET

ANDRE
REFERENCER

Hovedstadens Letbane

ANALYSE & PLANLÆGNINGBYGGERI & KONSTRUKTIONINFRASTRUKTUR & ENERGISCANNING & MÅLINGUDVALGTE
Se reference

Nordhavnstunellen

ANALYSE & PLANLÆGNINGBYGGERI & KONSTRUKTIONINFRASTRUKTUR & ENERGISCANNING & MÅLING
Se reference