IN-SITU Consult indgår samarbejdsaftale med verdensledende Dynatest

Vi er stolte af at præsentere en nyskabende samarbejdsaftale mellem IN-SITU Consult og den verdensberømte producent af måleudstyr, Dynatest. Dette strategiske partnerskab fokuserer på "consulting services" og feltarbejde, hvilket positionerer IN-SITU Consult som det ledende udførende organ på projekter i både Norden og Baltikum.

Nicolai Nilsson, udtaler: "Dette samarbejde markerer en væsentlig udvikling for os som teknisk målevirksomhed. Ikke alene kan vi nu tappe ind i nye markedssegmenter, men vores serviceudbud er også blevet udvidet betydeligt med tilføjelsen af HWD og MFV målinger. Dynatests utrættelige engagement og dygtighed inden for produktionen af måleudstyr supplerer vores egen dedikation til teknisk måling og rådgivning på den mest harmoniske måde."

Vores vision er at sammenflette vores ekspertise for at yde den bedste service og innovation inden for branchen, og vi er overbeviste om, at dette samarbejde vil bringe utallige fordele for både vores eksisterende og kommende kunder.

For mere information om vores banebrydende samarbejde og det nyeste udstyr, er du velkommen til at kontakte os direkte på +45 2272 0086 eller nnn@insituconsult.dk. Yderligere detaljer er også tilgængelige på både Dynatest.com og IN-SITU.dk.