Inspektion - 3D Scanninger, AutoCAD og Plantegninger

Kontakt os for et tilbud

3D Scanninger, AutoCAD og Plantegninger

Med digitale tvillinger kan du få mulighed for at tage en virtuel rundtur i din ejendom. Derved kan man fremvise ejendomme til kunder, potentielle købere, lave virtuelle inspektioner, måle op direkte i modellen samt få en plantegning over ejendommen og meget mere. Teknologien giver mulighed for at man kan sidde flere steder i landet, og gennemgå en digital tegning, uden at skulle bekymre sig om rejsetid og udgifter osv.

Når først selve scanningen er lavet og data er indsamlet, åbner det op mange muligheder for efterbehandling. Vores platform syr automatisk alle dine data sammen og lader dig nemt eksportere dine data til andre platforme, hvilket sparer dig betydelige mængder manuelt arbejde og tid.

Afhængig af hvor præcist modellen ønskes, og hvad den skal bruges til, kan man enten fortage scanningen med laser (højpræcision 99,9%) eller en infrarød 3D sensor (99% præcision). Scanning med Laser er generelt mere detaljeret grundet den højere indsamling af datapunkter, men tager også længere tid pr scan. Til gengæld kan man dække et meget større område end 3D Scanneren.

3D scanning
3D scanning

Med 3D sensoren kan man scanne ca. 250-300 kvm på 1 time med ca. 30 sek. Pr scan. Modellen giver adgang til virtuelt at inspicerer det scannede emne, og efterfølgende omdanne modellen til en ”ren” punktsky, en AutoCAD/Revit model, en plantegning m.m.

Med vores undervands drone har vi mulighed for at scanne til lands, til vands og i luften, samt kombinere disse for at give et fuldt overblik.

Med undervandsdronen kan man desuden scanne spunstykkelser, registrere vrag på bunden mm.

Få et tilbud på 3D Scanninger, AutoCAD og Plantegninger hos In-Situ Consult

hCaptcha