Inspektion - Droneinspektion

Kontakt os for et tilbud

Droneinspektion

Som en af vores ydelser kan vi hjælpe dig med udførelse af inspektion, kortlægning, fotoregistrering og måling med droner i hele landet.

Med data fra en regelmæssigt udført kortlægning fra luften, er det muligt at synliggøre et projekts fremgang, og at sikre og udvide effektivitet og kvalitet. Det sikrer dig et konsistent datasæt ved at flyve efter faste koordinater, hvor vi tager de samme billeder med den samme vinkel fra den samme højde hver gang. Efterfølgende modtager du dine data i form af punktskyer, 3D modeller og rå foto, og kom helt tæt på detaljerne, både ud- og indvendigt af bygninger og konstruktioner. Med brug af droner kan vi gøre det muligt at inspicere steder som er svært fremkommelige eller uegnet til almindelig færdsel.

Jo mere viden man har om sit projekt jo bedre beslutninger kan man tage. Ved brug af moderne dronedata indsamling er det nu muligt at få helt nye informationer om tilstanden på sin byggeplads. Med avanceret software får du mulighed for at lave kote beregninger til nivellering, volumenberegning af alle typer ”bunker” på byggepladsen. Afstands – og arealmåling i præcise 2 eller 3D modeller, som nemt tilgås fra en computer eller tablet. Elektriske installationer med overbelastning og brud på forsyningsledninger kan heller ikke holde sig skjulte for vores droner med varmesøgende kameraer. Solceller står ude i al slags vejr, vi kan med vores droner, se om de er i god stand og fungerer optimalt.

Droneflyvning

Med os som partner, vil I have gavn af ressourcer som er resultatet af mere end 14 års erfaring med droneteknologi, inspektion og lovgivning, og 30+ års erfaring med konventionel inspektion, måling, analyse og rådgivning. Spar tid og ressourcer på uddannelse af eget mandskab, planlægning og tilladelser, og på indkøb af udstyr og software til databehandling. Vores dronetekniske afdeling har baggrund som bl.a. produktudvikler, operatør og juridisk konsulent.

Få, i samarbejde med vores droneansvarlige, udarbejdet en plan, som passer specifikt til jeres projekter, ud fra de data som I ønsker, f.eks.:

  • Ortofoto
  • Termografi
  • 4K video
  • Point cloud
  • 3D model
  • Terrænmodel
  • Volumenberegning
  • Arealopmåling

Få et tilbud på droneinspektion hos In-Situ Consult

hCaptcha