Om In-Situ Consult ApS

Kontakt os

Hvem er vi?

IN-SITU Consult er en rådgivende virksomhed, som har specialiseret sig i monitering, indenfor de geotekniske og akustiske fagområder. Vi udfører opgaver indenfor støj, vibration, pæleanalyse, geotekniskdesign, tilsyn, geotekniske undersøgelser, inspektion og fotoregistrering hvor vi er specialister. 

Virksomheden blev oprettet i 2021 og er stiftet af Henrik Poulsen. I dag består ejerkredsen af 5 ejere der alle også er ansat i firmaet (Henrik Poulsen, Michael Sundberg, Nicolai Nilsson, Ole Weel Jensen,). Vi har kontorer på både Sjælland og i Jylland.

Vores medarbejdere har mange års erfaring og har bl.a. arbejdet på projekter som Københavns metro, Københavns og Odense letbane, de nye supersygehuse i Hillerød og Køge, og en del større og mindre anlægs- og byggeprojekter. Fælles for dem er at de har et dybdegående kendskab indenfor deres specifikke fagområder områder. 

In-Situ Consult

Kernekompetencer

Vores forretning er bygget op omkring 4 kernekompetenceområder, eller som består af monitering, støj, geoteknik og inspektion.

Vi arbejder ud fra en tilgang af at vi ønsker at være din fortrukne partner gennem hele jeres projekt. Det kræver selvfølgelig tillid, og den tillid får vi kun, ved at gøre os fortjent til den. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, og kan ofte hjælpe dig samme dag. Fleksibiliteten gør at du har en bekymring mindre i dagligdagen. Hos os venter du ikke lang tid på at komme igennem til en medarbejder, uanset om du henvender dig via hjemmesiden, på mail eller ringer til os, bliver der sat en medarbejder på med det samme.

I forhold til omgivelserne omkring byggeriet hjælper vi derfor også gerne med henvendelser og varsling, og deltager også gerne i offentlige såvel som private møder der har med byggeriet at gøre.

In-Situ Consult

Vores faglige stolthed er høj, og vi går meget op i, at det vi leverer, er i en kvalitet vi kan stå inde for.

Vi deltager der hvor I har behov for det, og sørger for at I er trygge hele vejen igennem projektet, ved at bidrage med vores viden og knowhow inden for vores kompetenceområder.

Vi udfører opgaver i hele Danmark, og med kontorer på både Sjælland og i Jylland. Vi gør en dyd ud af at yde en hurtig og fleksibel rådgivning. Vi forstår at dagligdagen tit er travl og hurtigt kan ændre sig, grundet uventede ting og klager for naboer eller andre interessenter. I de fleste tilfælde kan vi derfor rykke ud samme dag, og ellers dagen efter.

Vi udvider hele tiden vores forretningsområder, senest med en droneteknisk afdeling. Vi har desuden et stort netværk at trække på, hvilket giver os gode muligheder for at hjælpe dig.

In-Situ Consult

Læs mere om vores kernekompetencer

geoteknik

inspektion