Monitorering

En af vores kernekompetencer er monitering i forbindelse med byggeri og anlægsarbejde. Her er vi specialister i at opsætte systemer som kan samle mange data fra forskellige sensorer. Vi plejer at sige at vi kan måle alt, og ellers finder vi en løsning. 

Med vores fleksible løsninger kan vi opsætte skræddersyede løsninger der passer til lige netop dit behov. 

Systemerne kan tilgås online via en webbrowser, hvor der hurtigt kan laves udtræk af data. Projektlederen kan også få en visuel status på målepunkterne, og hurtigt blive opdateret på niveauerne og de overskridelser der har været. Systemet kan også sættes op til at sende alarmer på SMS og mail, til de interessenter der kunne have interesse i det.

Monitorering
Monitorering

Vi bruger kun udstyr fra de førende producenter, indenfor de respektive områder, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Kalibrering af, samt overvågning af udstyret, er en vigtig del af vores kvalitetssystem. Vores udstyr kalibreres altid efter leverandørens forvisninger og/eller de gældende standarder og vejledninger. Dermed garanterer vi, at udstyret lever op til kravene, og at måleudstyret fungerer korrekt.

Moniteringen udføres ofte for at sikre at det omkringliggende miljø, mod skader, for at imødekomme krav fra bygherre og/eller tilsyn, eller grundet klager fra det eksterne miljø.

 

Uanset hvad grunden er, er IN-SITU med fra starten, og hjælper med planlægning og udpegning af målepunkter. Som ekstra foranstaltning kan man inden få udarbejdet en risikovurdering, som giver et stort overblik over hvilke bygninger man bør være særligt opmærksomme på. Det er for det meste altid billigere at have gjort et godt forarbejde, end det er at skulle igennem en erstatningssag.

Få et tilbud på monitorering hos
In-Situ Consult

hCaptcha