Monitorering - Luftkvalitetsmåling

Kontakt os for et tilbud

Luftkvalitetsmåling

Med en Kunak Air kan du måle forskellige gasser og partikler i luften. Kunak er et Award vindende udstyr, som har de mest præcise målinger indenfor forureningssensorer.

Med Kunak Air får du præcise, pålidelige øjebliks målinger af de, måske forurenende gasser som kan befinde sig i luften. Den kan måle i en cyklusperiode på 10 sekunder og op til 24 timer.

Kunak Air er nem at installere og opsætte. Dens nemme og hurtige installation gør, at den nemt kan placeres på forskellige lokationer. Kunak Air måler kun 25,7 x 27,0 cm og vejer 3,5 kg. Udover det så tåler den at være i temperaturer mellem -20 og op til 60 grader. Kunak Air kommer med indbygget eSIM og SIM-kortholder i.

Mål op til 5 forskellige typer af gas og partikler på en gang. Det er nemt at skifte gaspatronerne ud, så du kan sammensætte dem og måle lige det, der passer dig eller dit projekt. Udover det har den også tilbehør med, så du kan måle støj, regn, vind, global indstråling – (antallet af solskinstimer), UVA stråler og meget mere.

Kunak
Kunak

Kunak Air har en nem, hurtig, kontaktfri og trådløs overførsel. Den indsamlede date sendes til Kunak Cloud. Kunak Cloud er en webplatform, hvor man bland andet kan se visualiseringer af dataene. Det er nemt at styre driften af Kunak-Air, analysere date, sætte alarmer, kalibrering og andre konfigurationer af enheden, på dens platform. Der kan sættes et alarmsystem op, ved overskridelse af den ønskede værdi. Det er også muligt at integrere data fra en ekstern kilde, hvis det er noget der er ønsket.

Hele Kunak Air Cloud gør det nemmere for dig, som bruger at tage de rigtige beslutninger, i forhold til brugen af Kunak Air og dataene den udarbejder til dig.

Få et tilbud på luftkvalitets
måling hos In-Situ Consult

hCaptcha