TriumphByen

Projekt TriumphByen

Espergærde | Monitering

TriumphByen - Kilde: https://www.balder.dk/triumphbyen

Arkitekttegnede lejeboliger med rødder i Nordsjællands natur.

TriumphByen byder på 202 nyopførte lejeboliger, beliggende i Espergærde tæt på både skov, strand, charmerende byliv og store kulturoplevelser. De 2-5-værelses lejligheder fordeler sig på 51-118 kvadratmeter, og har alle egen altan eller terrasse.

Her er plads til at nyde livet både ude og inde. Se solen stå op over morgenkaffe på altanen, eller hold en hyggelig grillaften med naboerne på de hyggelige fællesområder, mens ungerne boltrer sig i legeredskaberne. Det er de prisvindende ERIK arkitekter som har tegnet TriumphByen, med fokus på at skabe smukke og funktionelle hjem badet i dagslys, omgivet af landskabelige grønne områder med rige muligheder for fællesskab.

Her er kort vej til både indkøbsmuligheder, offentlig transport, motorvej og daginstitutioner, så logistikken går nemt op, og du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Bæredygtighed er tænkt ind fra starten, og kommer til udtryk i både guld præ-certificering efter bæredygtighedsstandarden DGNB og charmerende detaljer som insekt-hoteller og grønne tage.

Projektperiode:

2020 - 2022

Omfang:

39 rækkehuse

Område:

Espergærde

Bygherre:

BALDER

Kunde:

NCC Hercules

Ydelser:

Monitering – Vibration, PDA